Leon de Ruiter

Commercieel New Business Directeur & Veilingmeester

 

Ik vind het bijzonder dat we als veilinghuis steeds weer het vertrouwen van klanten krijgen om hun persoonlijke goederen te mogen verkopen.

Als kopen en verkopen je met de paplepel is ingegeven, is er niets mooiers dan van je hobby je werk te maken. Met deze passie startte ik in 2004 in ons mooie familiebedrijf met het in- en verkopen van bijzondere verzamelobjecten. Het delen van kennis over bijzondere objecten met gepassioneerde medewerkers, zorgde ervoor dat we met elkaar steeds verder zijn gegroeid naar de grote organisatie die we vandaag de dag zijn als Veilinghuis De Ruiter. Ik vind het bijzonder dat we als veilinghuis steeds weer het vertrouwen van klanten krijgen om hun persoonlijke goederen te mogen verkopen.

Bij Veilinghuis De Ruiter is het mijn taak om nieuwe business te genereren voor ons veilinghuis. Ik ben altijd op zoek naar commerciële kansen en mensen om onze organisatie te versterken, hetzij in kwaliteit of kwantiteit. Daarnaast ben ik betrokken als veilingmeester en liefhebber en adviseer op gebied van sieraden, diamanten en horloges. Bezoek onze veilingen en ervaar het zelf!


Bekijk alle teamleden