Taxatie, kijken en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen -->

Gratis taxatie van kunst en antiek

Het gebeurt regelmatig na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling dat er iets boven water komt waarvan je zegt: “Daar moet ik eens naar laten kijken.” Een bijzondere vaas, juwelen van een oudtante of een schilderij dat al generaties oud is, aparte kunst of antieke meubelstukken die u niet meeneemt naar uw nieuwe woning. Bent u benieuwd wat uw bijzondere bezittingen waard zijn? Profiteer van een gratis taxatie van uw kunst en antiek bij Veilinghuis De Ruiter!

Ervaar een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter

Bij Veilinghuis De Ruiter weten we precies wat u nodig heeft. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben we veel kennis en expertise om uw objecten op juiste waarde te schatten. Maak kennis met een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter en ervaar het zelf!

Gratis en vrijblijvende taxatie

Een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter is gratis én vrijblijvend. U heeft dus geen verkoop- of veilingverplichting. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een taxatie van uw objecten. Wij adviseren u op basis van de taxatie welke vervolgstappen u kunt nemen. Dat kan inbreng op de veiling zijn, directe verkoop of juist het advies om het nog een tijdje in uw bezit te houden. De keuze is uiteindelijk aan u.

Persoonlijke aandacht

Bij Veilinghuis De Ruiter combineren we onze passie voor bijzondere voorwerpen met een persoonlijke aanpak. Het is steeds weer verrassend om klanten te ontmoeten met bijzondere verhalen en unieke objecten. We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor u en de voorwerpen die u wilt laten taxeren. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties.

Service en gemak

We bieden u graag de mogelijkheid om uw bezittingen te laten taxeren. Dat kan de gehele week bij één van de locaties van Veilinghuis De Ruiter of tijdens onze taxatiedagen in het land. Wij garanderen altijd goede faciliteiten zoals prettige ontvangst en discrete behandeling. Voor een taxatie van uw objecten is een afspraak maken verplicht. Dit kan via telefoon of e-mail van de desbetreffende locatie.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met uw eigendommen over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gespecialiseerde kunst, antiek, juwelen, goud en zilver taxateurs

Familiebedrijf De Ruiter is al decennia actief in edelmetalen, verzamelobjecten, sieraden en horloges, kunst en antiek, etc. Onze ervaren en gespecialiseerde taxateurs hebben veel kennis van waardevolle objecten. Veilinghuis De Ruiter is ook lid van diverse vakverenigingen.

Directe afhandeling mogelijk

Een taxatie verplicht u tot niets. Maar als u direct uw objecten wilt verkopen of inbrengen ter veiling, dan handelen we dat ter plekke voor u af.

Trustpilot