Bied nu mee op gewilde objecten in de actieve veiling!

Gratis taxatie voor kunst en antiek

Het gebeurt regelmatig dat na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling er iets boven water komt waarvan men zegt: “Dat zou ik toch eens na moeten laten kijken.” Een bijzondere vaas of juwelen van een oudtante, een schilderij dat al generaties oud is, aparte kunst en antieke meubelstukken die niet mee gaan naar de nieuwe woning, enzovoorts. Dan is dit het juiste artikel. Een gratis taxatie voor uw kunst en antiek kan bij Veilinghuis De Ruiter is heel eenvoudig!

 

Beleef een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter

Bij Veilinghuis De Ruiter weten we precies wat u nodig heeft. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben we veel kennis en expertise om uw objecten op juiste waarde te schatten. Beleef een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter en u maakt kennis met:

Gespecialiseerde kunst, antiek, juwelen, goud en zilver taxateurs

Familiebedrijf De Ruiter is al decennia actief in edelmetalen, verzamelobjecten, sieraden en horloges, kunst en antiek, etc. Onze ervaren en gespecialiseerde taxateurs hebben dan ook veel kennis van waardevolle objecten. Het veilinghuis is ook lid van diverse vakverenigingen.

Gratis en vrijblijvende taxatie & advies

Een taxatie bij Veilinghuis De Ruiter is gratis én vrijblijvend. Geen verkoop- of veilingverplichting dus. Aarzel niet om langs te komen voor een taxatie van uw objecten.

Wij adviseren u op basis van de taxatie welke vervolgstappen u kunt nemen. Dat kan inbreng op de veiling zijn, directe verkoop of juist het advies om het nog een tijdje in uw bezit te houden. De keuze is uiteindelijk aan u.

Persoonlijke aandacht

Bij Veilinghuis De Ruiter combineren we onze passie voor bijzondere voorwerpen met een persoonlijke aanpak. Het is steeds weer verrassend om mooie objecten, mensen en verhalen te ontmoeten. Wij doen er alles aan om u te laten ervaren dat u geen nummer bent. We houden ervan om tijd en aandacht te geven. Aan u als bezoeker en klant én aan de objecten die u laat taxeren.

Service en gemak

We bieden u graag ruime mogelijkheden voor het laten taxeren van uw objecten. Dat kan doorlopend bij Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal of tijdens taxatiedagen in het land. U kunt steeds rekenen op goede faciliteiten als goede parkeergelegenheid, prettige ontvangst en discrete behandeling. Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met uw eigendommen over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Directe afhandeling mogelijk

Een taxatie verplicht u tot niets. Maar als u direct uw objecten wil verkopen of inbrengen ter veiling, handelen we dat ter plekke voor u af.