Pak uw kans in de aftersale!

Over Veilinghuis De Ruiter

Veilinghuis De Ruiter bemiddelt tussen koper en verkoper. We adviseren u graag over de voordelen van kopen, veilen en verkopen. Bent u benieuwd wat uw waardevolle object waard is? Bezoek onze taxatiedagen voor een gratis taxatie van uw kostbaarheden.

Uitgebreid netwerk en groot bereik

Ons aanbod in de veilingen varieert van mooie objecten tot zeldzame en exclusieve stukken. Via lokale, nationale en internationale klantenkring vinden de geveilde voorwerpen hun weg naar hun nieuwe eigenaar. Onze experts adviseren u graag over herkomst, materialen en de waarde van uw kostbaarheden, zoals munten en bankbiljetten, juwelen, goud en zilver, kunst en antiek, diamanten en horloges.

Lokale sfeer

Aan de gevel van Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal prijkt een portret van Nederlands meest invloedrijke 19e-eeuwse schilder Johans Barthold Jongkind, geschilderd door Gustave Courbet. Jongkind verbleef in Klaaswaal tussen 1855 – 1860. In ons Veilinghuis proef je de sfeer van een traditionele veiling met de ondersteuning en inzet van moderne middelen, zoals de online veilingactiviteiten.

Vakverenigingen

Veilinghuis De Ruiter is lid van diverse vakverenigingen zoals de NVMH (Nederlandse vereniging van Munthandelaren), NVPH (Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren) en IBNS (Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars). We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties.