Taxaties en ophalen alléén op afspraak! Bekijk de coronamaatregelen-->

Neemt u alstublieft goed kennis van de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen i.v.m. het coronavirus. Dit voorkomt teleurstellingen ter plaatse.

 

> Taxaties alléén op afspraak

Taxaties doen we uitsluitend op afspraak. Neem voor een afspraak contact op via info@veilinghuisderuiter.nl of bel +31 (0) 186 – 746 746.

 

> Kijkdagen alléén op afspraak

Om veilingobjecten te bekijken moet u vooraf een afspraak maken. We mogen per ruimte 30 mensen ontvangen. Helaas geldt: vol=vol. We vragen u om zoveel mogelijk alléén te komen i.p.v. als echtpaar/vrienden/familie. Neem voor een afspraak contact op via info@veilinghuisderuiter.nl of bel +31 (0) 186 – 746 746.

 

> Veiling bijwonen in de zaal

Voor het plaatsnemen in de veilingzaal om de veiling bij te wonen is het maken van een afspraak niet verplicht, maar dit raden we wel ten zeerste aan. We vragen u om zoveel mogelijk alléén te komen i.p.v. als echtpaar/vrienden/familie. Ook hiervoor geldt: max. 30 personen en vol = vol.

 

> Laat gewonnen objecten zoveel mogelijk thuis bezorgen

We verzoeken u om de gewonnen objecten niet af te halen in Klaaswaal, maar te kiezen om het thuis te laten bezorgen. Wilt u toch afhalen? Dat kan uitsluitend op afspraak.

 

Dit zijn de basis maatregelen

We mogen maximaal 30 mensen per ruimte verwelkomen in onze saleroom in Klaaswaal. Helaas geldt: vol=vol. We vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. We adviseren u om in ons pand een mondkapje te dragen, maar dat is niet verplicht. We stellen deze ter beschikking bij de entree. We schudden geen handen, blijven op 1.5 meter afstand van elkaar en medewerkers blijven met milde verkoudheidsklachten of ergere klachten thuis. We vragen u ook om thuis te blijven, of een afspraak te verzetten als u verkoudheidsklachten heeft. Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen.

Onze taxatielocaties in het land hebben we zo ingericht dat we max. 1 persoon tegelijk ontvangen en zijn er transparante schermen om rechtstreeks contact te vermijden.

We vragen uw begrip!

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We rekenen op uw begrip en medewerking.