Taxatie en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen.

VOORZORGSMAATREGELEN I.V.M. HET CORONAVIRUS

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We rekenen op uw begrip en medewerking.

Dit zijn onze standaard maatregelen

We schudden geen handen, blijven we op 1.5 meter afstand van elkaar en medewerkers blijven met milde verkoudheidsklachten of ergere klachten thuis. We vragen u ook om thuis te blijven, of een afspraak te verzetten als u verkoudheidsklachten heeft. Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen. Daarnaast hebben we onze locaties zo ingericht dat we max. 1 persoon tegelijk ontvangen en zijn er transparante schermen om rechtstreeks contact te vermijden.

Taxatie alleen op afspraak

Taxaties doen we uitsluitend op afspraak. Neem voor een afspraak contact op via info@veilinghuisderuiter.nl of bel +31 (0) 186 – 746 746.

Aanpassing in afhalen goederen

Het afhalen van objecten die u in onze veiling heeft gewonnen is gewijzigd. We verzoeken u om de gewonnen objecten niet af te halen in Klaaswaal, maar te kiezen om het thuis te laten bezorgen. Wilt u toch afhalen? Dat kan uitsluitend op afspraak.