Pak uw kans in de aftersale!

Neemt u alstublieft goed kennis van de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen i.v.m. het coronavirus. Dit voorkomt teleurstellingen ter plaatse.

 

> Taxaties alléén op afspraak

Taxaties doen we uitsluitend op afspraak. Neem voor een afspraak contact op via  +31 (0) 186 – 746 746.

 

> Kijkdagen alléén op afspraak

Om veilingobjecten te bekijken moet u vooraf een afspraak maken. We mogen per ruimte een zeer beperkt aantal mensen ontvangen. Helaas geldt: vol=vol.  Neem voor een afspraak contact op via  +31 (0) 186 – 746 746.

 

> Veiling bijwonen in de zaal

Voor het plaatsnemen in de veilingzaal om de veiling bij te wonen is het maken van een afspraak verplicht. Ook hiervoor geldt dat we maar een zeer beperkt aantal mensen mogen ontvangen.

 

> Laat gewonnen objecten zoveel mogelijk thuis bezorgen

We verzoeken u om de gewonnen objecten niet af te halen in Klaaswaal, maar te kiezen om het thuis te laten bezorgen. Wilt u toch afhalen? Dat kan uitsluitend op afspraak.

 

Dit zijn de basismaatregelen

  • We mogen een zeer beperkt aantal mensen per ruimte verwelkomen in onze saleroom in Klaaswaal. Veilingzaal en kijkruimte zijn 2 ruimtes. Helaas geldt: vol=vol. Daarom vragen we u zoveel als mogelijk alléén te komen.
  • We vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • Het dragen van een mondkapje in ons pand is verplicht. We stellen deze ter beschikking bij de entree.
  • We schudden geen handen en blijven op 1.5 meter afstand van elkaar.
  • Medewerkers blijven met milde verkoudheidsklachten of ergere klachten thuis. We vragen u ook om thuis te blijven, of een afspraak te verzetten als u verkoudheidsklachten heeft.

Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen.

Onze taxatielocaties in het land hebben we zo ingericht dat we max. 1 persoon tegelijk ontvangen en zijn er transparante schermen om rechtstreeks contact te vermijden.

We vragen uw begrip!

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We rekenen op uw begrip en medewerking.