Haarlem

Succesvol uw zilver, juwelen, horloges, munten en bankbiljetten verkopen via onze veilingen

Veilinghuis De Ruiter Haarlem

Waardevolle bezittingen verkopen – zoals zilveren en gouden objecten en horloges - is een weloverwogen beslissing. U wilt een goede prijs realiseren, maar wel bij een deskundige en betrouwbare partner. Bij Veilinghuis De Ruiter in Haarlem bent u aan het juiste adres. Via onze internationale veilingen realiseren we hoge opbrengsten. Met 12 locaties in 2 landen, een moderne saleroom in Klaaswaal (Z-H) en een groot internationaal netwerk van kopers en verkopers weten we de juiste mensen aan te spreken. Zo maken we het veilen van horloges, zilver, goud en munten vanuit Apeldoorn keer op keer tot een succes.

Onze locatie is gevestigd in het pand van Goudwisselkantoor Haarlem.

 

Maak een afspraak

Adres
Schoterweg 82
2021 HP Haarlem
Tel. 023 – 52 66 096
haarlem@veilinghuisderuiter.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

 

Deskundige taxatie van uw kostbaarheden

Het succesvol verkopen van uw kostbaarheden begint met een deskundige taxatie. Dankzij jarenlange ervaring hebben onze taxateurs veel kennis van en ervaring opgebouwd in herkomst, materialen en waarde. We kijken daarbij naar verschillende factoren, zoals leeftijd, kwaliteit, exclusiviteit, marktsituatie, etc. U heeft na de taxatie inzicht in de echtheid en de waarde van uw voorwerpen én of het interessant voor u is om ze te laten veilen.

Onze ervaren experts taxeren uw kostbaarheden in onze vestiging in Haarlem, aan de Schoterweg 82.

We verzorgen ook taxaties voor nalatenschappen en verzekeringsdoeleinden.

 

Internationale veilingen

Jaarlijks houden we minimaal 4 internationale veilingen. Deze objecten taxeren en veilen we:

 • Zilver
 • Juwelen
 • Horloges
 • Edelstenen
 • Munten en penningen
 • Bankbiljetten

Onze horloge veilingen bevatten een brede selectie pols- en zakhorloges met daarin exclusieve horlogemerken als Omega, Rolex, Cartier, Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, etc.

Wie (antiek) zilver wil verkopen, zit goed bij Veilinghuis De Ruiter. Onze zilver veilingen zijn van de meest brede opzet. Van allerlei soorten gebruiksvoorwerpen tot tafelzilver (zilver bestek) en religieus zilver.

Ook voor uw exclusieve sieraden bemiddelen we graag. Vele zilveren en gouden sieraden en juwelen vinden hun weg naar ons brede netwerk van kopers. Waaronder standaard ook vele merksieraden zoals van Cartier, Chopard, Jean Viteau, Bvlgari, Van Cleef en Arpels, Tiffany en Co., etc.

Onze munten-, penningen- en bankbiljettenveilingen kenmerken zich door hun uitgebreide collecties. Zowel de beginnende verzamelaar als de vermogende collectioneurs die topitems verzamelen, slagen bij Veilinghuis De Ruiter. Wie overweegt zijn munten te verkopen vindt in Veilinghuis De Ruiter een ervaren en succesvolle partner.

Zo werkt verkoop via onze veiling

In aansluiting op de taxatie adviseren we u over de inzet van uw voorwerpen in één van onze veilingen. Verkopen via ons veilinghuis werkt als volgt:

 

Uw voordelen bij Veilinghuis De Ruiter

Dit zijn uw voordelen als u zilver, sieraden of munten verkoopt via Veilinghuis De Ruiter:

 1. Lokale service bij u in Haarlem
 2. Deskundige en ervaren taxateurs
 3. Duidelijke communicatie over het proces
 4. Professionele fotografie en gratis full colour catalogi
 5. Uitgebreide promotie
 6. Fraaie presentatie van objecten
 7. Bewezen topresultaten

 

Veilinghuis De Ruiter: persoonlijk en gepassioneerd

Veilinghuis De Ruiter is eigendom van familie De Ruiter uit Klaaswaal. Als familie zijn we al 35 jaar actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor onze klanten. We kennen veel klanten bij naam en begeleiden op maat bij taxaties en aan- en verkopen. Een deskundig en enthousiast team van taxateurs staat dagelijks voor u klaar. Samen hebben we dezelfde drive: bijzondere objecten aanbieden en hoge opbrengsten realiseren voor onze klanten.

We organiseren meerdere veilingen per jaar. In al die jaren hebben we een groot internationaal netwerk van (potentiële) kopers en verkopers opgebouwd. Door ons geavanceerd online biedplatform en samenwerking met veilingplatforms wereldwijd, is kopen én verkopen bij Veilinghuis De Ruiter eenvoudig. Het is bovendien een prachtig speelveld waar de passie van kopers en verkopers elkaar ontmoeten.  

 

Ontmoet onze experts

Maak kennis met onze gedreven specialisten die u graag verder helpen.

 

Succesvol uw kostbaarheden verkopen!

Via de veilingen van Veilinghuis De Ruiter realiseert u dit. Maak vandaag nog een afspraak bij onze locatie in Haarlem.

> Maak een afspraak

Media


Route