Pak uw kans in de aftersale!

Bent u in het bezit van antieke voorwerpen die u wilt laten veilen? Of koopt u graag kunst of antieke objecten? Dan is de kunst- en antiekveiling van Veilinghuis De Ruiter de juiste keuze! Meerdere keren per jaar veilen we grote collecties kunst en antiek uit diverse culturen en perioden. Variërend van schilderijen tot etsen en van chinees porselein tot zilveren gebruiksvoorwerpen. Dankzij het zeer brede palet aan objecten zijn de kunst- en antiekveilingen steeds weer zeer gevarieerd en trekken liefhebbers uit binnen- en buitenland.

Theepot Linglong. China. Kangxi. Circa 1700 - Veilinghuis De Ruiter De Waterval M.C. Escher - Veilinghuis De Ruiter

Kunst en antiek categorieën

Onze veilingen kunst en antiek bevatten gevarieerde collecties kunst en antiek. De veilingen kennen meestal de volgende categorieën:

Schilderijen en gravures
> Sculpturen
> Inboedels
> Meubels
> Porselein
> Aardewerk
> Aziatica
> Goud
> Zilver
> Juwelen
> Horloges
> Kunst
> Antiek
> Klokken en barometers
> Glas en kristal

 

Uw kunst en antiek veilen?

Voor het taxeren van uw voorwerpen kunt u het beste naar één van onze inname- en taxatiedagen komen, die wij organiseren voor onze veilingen. Hier kunt u uw kunst en antiek laten taxeren en kunnen wij de waarde bepalen. Tegelijkertijd krijgt u direct de mogelijkheid om uw objecten in te brengen ter veiling. U kan ook een afspraak maken