Bijzondere objecten voor u

Koopt u graag bijzondere of gewilde objecten? Bij Veilinghuis De Ruiter vindt u ze! Al meer dan 30 jaar zijn we actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor onze klanten. Een prachtige wereld waar de passie van kopers en verkopers elkaar ontmoeten. Bij Veilinghuis De Ruiter treft u veilingen van goud en zilver, kunst en antiek, munten en bankbiljetten, horloges, sieraden en juwelen, enzovoorts. Onze veilingen kenmerken zich door een mix van mooie objecten, veel verhandelde scherp geprijsde stukken tot unieke topstukken van hoge waarde. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we brede kennis en ervaring opgebouwd groot netwerk opgebouwd van kopers en verkopers uit de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat we weten waar het om gaat. We kennen als geen ander de veel gezochte en verzamelde objecten. Maar datzelfde netwerk zorgt er ook voor dat we voor u bijzondere en gewilde objecten kunnen aanbieden in onze veilingen.

 

Maar er is meer

Bij Veilinghuis De Ruiter combineren we mooie veilingen van bijzondere objecten met een persoonlijke aanpak. U zult ervaren dat u – ondanks uw biednummer – geen nummer bent. We houden ervan om tijd en aandacht te geven. Aan u, aan inzenders én aan de objecten die we veilen. Dat zit in ons bloed als familiebedrijf zijnde. Als geen ander weten we dat we het samen moeten doen en ervaren we dat we op die manier ook veel plezier en enthousiasme in ons werk kunnen stoppen. Dat kunnen we niet zonder u en niet zonder de inzenders. Maar dat willen we ook niet. Samen maken we veilen tot een succes voor alle partijen.

 

Bieden en kopen

Bieden en kopen op onze veilingen kan op de manier zoals dat bij u past. Houdt u van sfeer, mooie objecten bekijken en live de veiling meemaken? Bezoek dan onze Veilinghuis in Klaaswaal. Een prachtige locatie met alle moderne faciliteiten voor taxaties, kijk- en veilingdagen. Biedt u liever mee vanuit een gemakkelijke stoel thuis, of laat uw drukke agenda een bezoek aan Klaaswaal niet toe? Onze veilingen kunt u overal via internet volgen en meebieden. Zo hoeft u nooit een favoriet object te missen.

 

Fullservice

We kennen de spullen en weten steeds weer mooie en unieke dingen aan te bieden in onze veilingen Persoonlijke aanpak: Bij familiebedrijf bent u geen nummer, maar u zult onze persoonlijke aanpak waarderen. Tijd en aandacht voor u. Onze faciliteiten hebben wij zo ingericht dat het bij u past: online, ook tussen de bedrijven door, afhalen door heel Nederland, een fullservice veilinghuis in Klaaswaal.