Bied nu mee op gewilde objecten in de actieve veiling!

Verzamelen met passie

Bent u een munten en/of bankbiljettenverzamelaar? Dan brengen wij u graag in contact met andere munten- of bankbiljettenverzamelaars over de gehele wereld. Familie De Ruiter gaat al heel wat jaren mee in de wereld van verzamelaars. De eerste handel is gestart aan de keukentafel, zoals elke verzamelaar begint. Het verzamelen ontpopte zich al snel tot de handel in munten en postzegels. Ook edelmetalen, bankbiljetten, kunst- en gebruiksvoorwerpen voor verzamelaars van over de hele wereld kwam daarbij. Dit opgebouwde, internationale netwerk trekt steeds geïnteresseerden voor de veilingen, ook van buiten de vaste kring van verzamelaars. Dit levert een ontzettende leuke variatie aan klanten op. Wij koesteren u als verzamelaar en wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk, want het is en blijft natuurlijk een bijzondere wereld met veel passie.

 

Halve gulden van 10 stuiver West-Friesland 1727 - Veilinghuis De Ruiter Vijftig gulden 1945 - c Veilinghuis De Ruiter

 

Actief verzamelen

Verzamelen is een werkwoord. Want het is toch belangrijk om een eigen collectie compleet te krijgen en net die ene munt of dat zeldzame biljet te verkrijgen die anderen niet hebben. Veilinghuis De Ruiter biedt u daarbij veel mogelijkheden. We bemiddelen tussen de verkoper en koper en zorgen er voor dat de verkoper net zo tevreden is als de koper.

 

Verzameling uitbreiden

Het kan dus zijn dat u uw collectie wilt uitbreiden met een specifieke munt, penning of bankbiljet. Houdt dan steeds onze veilingen in de gaten, want voortdurend veilen we zeldzame en bijzondere verzamelitems. Maar ook de mee gewone verzamelobjecten tegen soms verrassend scherpe prijzen.

 

Verzameling verkopen

Wilt u uw collectie verkopen en hoge opbrengst realiseren via het veilinghuis? Dan is het interessant om in een persoonlijk gesprek uw verzameling vrijblijvend te laten taxeren. Het jaar rond zijn er inname- en taxatiedagen door heel het land. Natuurlijk kunt u altijd terecht in het veilinghuis in Klaaswaal.