Taxatie, kijken en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen -->

Bied nu mee op unieke objecten in de prebid!

Een mooi object gekocht in onze veiling? Hier leest u hoe u het obejct kunt meenemen, afhalen of laten verzenden.


Maatregelen i.v.m. het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen we de maatregelen die het RIVM adviseert om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We verzoeken u om de gewonnen objecten niet af te halen in Klaaswaal, maar te kiezen om het thuis te laten bezorgen. Wilt u toch afhalen? Dat kan dan uitsluitend op afspraak. Hieronder leest u meer informatie over verzenden en ophalen.


Direct meenemen

Tijdens en na de veiling kunt u – na betaling – direct de gewonnen objecten meenemen.

Verzenden

Sinds vorig jaar besteden we een deel van de verzending uit aan gespecialiseerde koeriersdiensten. De groei van ons veilinghuis vraagt erom dat we de afhandeling en verzending zo professioneel en efficiënt mogelijk inrichten. Dit kan betekenen dat de verzendprocedure op een andere manier gaat als u voorheen gewend was. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Voor het transport van uw aankopen werkt ons veilinghuis samen met twee verschillende koeriersbedrijven: Easy2Send en YSDS. Hieronder vindt u alle informatie over beide partijen. Als u contact met hen opneemt, geven zij u alle informatie over uw pakketverzending (verzendkosten, levertijd, etc.).

Easy2send

Easy2send biedt verzekerd transport variërend van eenvoudige koeriersopdrachten tot het vervoeren van exclusieve stukken, zowel nationaal als internationaal. De prijs die berekend wordt is afhankelijk van de grootte van uw aankoop en het bezorgadres. Easy2send bevindt zich in een middel prijssegment, omdat ze zowel hoog- als middenwaarde transport verzorgen.

U kunt contact opnemen met Easy2Send om een offerte aan te vragen. Dat kan via https://www.easy2send.nl/veilingen/, per e-mail via planning@easy2send.nl of bel naar (+31) 88 330 0900.

YSDS

YSDS biedt transport op maat voor uw aankopen met een specialisatie in diverse exclusieve goederen met hoge financiële waarde. De objecten worden zowel nationaal als internationaal verzonden met een verzekering aangepast op de waarde van uw aankoop. YSDS bevindt zich in een hoger prijssegment, aangezien zij meestal het transport van hoogwaardige artikelen verzorgen.

Om een offerte aan te vragen kunt u contact opnemen via telefoon: +31 20 214 21 87 of e-mail: order.ams@ysds.com.

Munten en bankbiljetten verzenden

Voor het verzenden van munten en bankbiljetten neemt u contact op met Veilinghuis de Ruiter via info@veilinghuisderuiter.nl.

 

Afhalen (uitsluitend op afspraak)

Het afhalen van de gekochte goederen kan door omstandigheden uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via tel. 0186-746746. U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van de ophaalafspraak. Neem deze afspraakbevestiging mee als u uw objecten komt ophalen. Zonder afspraakbevestiging kunnen wij u helaas niet binnenlaten om kavels op te halen. U kunt uw goederen afhalen in Klaaswaal, op adres: Industrieweg 24.

Afhaallocaties

Gewonnen objecten uit de categorieën munten, bankbiljetten en sieraden, kunnen ook opgehaald worden in één van 90 Goudwisselkantoren in Nederland en België. Let op! Dit kan alleen voor kavels uit de categorieën munten, bankbiljetten en sieraden met een maximale afmeting van L 10 cm x B 10 cm x H 18 cm. Wij brengen hiervoor geen verzendkosten in rekening.

Houdt rekening met een verzendtijd van één à twee weken. U ontvangt een afhaalbevestiging op het moment dat uw kavel(s) gereed staan om te worden afgehaald. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging. Geef via info@veilinghuisderuiter.nl  aan in welk kantoor u uw kavels wenst af te halen.