Een mooi object gekocht in onze veiling? Hier leest u hoe u het object kunt meenemen, afhalen of laten verzenden.


1. Direct meenemen

Tijdens en na de veiling kunt u – na betaling – direct de gewonnen objecten meenemen. Later afhalen van de gekochte goederen kan uitsluitend op afspraak (zie punt 3).

 

2. Verzenden

Voor het transport van uw aankopen werkt ons veilinghuis samen met Easy2Send. Hieronder vindt u alle informatie over Easy2Send. Als u contact met hun opneemt, geven zij u alle informatie over uw pakketverzending (verzendkosten, levertijd, etc.).

Easy2send

Easy2send biedt verzekerd transport variërend van eenvoudige koeriersopdrachten tot het vervoeren van exclusieve stukken, zowel nationaal als internationaal. De prijs die berekend wordt is afhankelijk van de grootte van uw aankoop en het bezorgadres. Easy2send bevindt zich in een middel prijssegment, omdat ze zowel hoog- als middenwaarde transport verzorgen.

U kunt contact opnemen met Easy2Send om een offerte aan te vragen. Dat kan via https://www.easy2send.art/diensten/veilingen/de-ruiter/, per e-mail via auction@easy2send.nl of bel naar (+31) 88 3300999.

Munten en bankbiljetten verzenden

Voor het verzenden van munten en bankbiljetten neemt u contact op met Veilinghuis de Ruiter via info@veilinghuisderuiter.nl.

 

3. Afhalen (uitsluitend op afspraak)

Het afhalen van de gekochte goederen kan uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via het klantportaal. Klik hiervoor op de link in de mail die u ontvangen heeft m.b.t. afhandeling en betaling, doorloop de stappen en kiest een afhaalmoment. Vervolgens ontvangt u een afspraakbevestiging via de mail. U kunt uw goederen afhalen in Klaaswaal, op adres: Industrieweg 24.

Afhaallocaties

Gewonnen objecten uit de categorieën munten, bankbiljetten en sieraden, kunnen ook opgehaald worden in één van 100 Goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Let op! Dit kan alleen voor kavels uit de categorieën munten, bankbiljetten en sieraden met een maximale afmeting van L 10 cm x B 10 cm x H 18 cm. Wij brengen hiervoor geen verzendkosten in rekening.

Houd rekening met een verzendtijd van één à twee weken. U ontvangt een afhaalbevestiging op het moment dat uw kavel(s) gereed staan om te worden afgehaald. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging. Geef via info@veilinghuisderuiter.nl  aan in welk kantoor u uw kavels wenst af te halen.