Pak uw kans in de aftersale!

Vul hier uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Vul hier uw tel.nummer in

Gegevens

Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal

+31 (0) 186 - 746 746
info@veilinghuisderuiter.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 16.00 uur
Woensdag: 10.00 - 16.00 uur
Donderdag: 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur (alleen 21-3)
Bel +31 (0) 186 - 746 746 voor een afspraak.

Langskomen voor een taxatie?

 

Het is mogelijk om op een locatie in de buurt uw eigendom laten beoordelen voor een taxatie. In Klaaswaal is het veilinghuis gevestigd waar uiteraard ook taxaties plaatsvinden. Iedere maandag in Klaaswaal wordt specifiek kunst en antiek beoordeelt voor een taxatie. In geval van complete of deelverzamelingen van munten, penningen en/of bankbiljetten worden de taxaties van munten en penningen verricht door onze numismaten (munt- of penningkundige op het gebied van numismatiek). Uiteraard is het mogelijk om één van onze experts voor bankbiljetten te spreken. Specifiek voor zilver, goud, sieraden, juwelen en horloges (en ook exclusieve horloges) kunnen wij advies geven en een taxatie op locatie in één van de 70 locaties in Nederland en België maakt het nog eenvoudiger. Postzegels worden beoordeeld door onze vaste filatelisten en taxateurs. En wij hebben veel kennis in huis op het gebied van antiek speelgoed en bijvoorbeeld ook oude ansichtkaarten.

Taxatie aan huis?

Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden om een taxatie aan huis te laten doen. Dit kan natuurlijk voorkomen in geval van dat het eigendom lastig, in verband met het formaat, te vervoeren is of dat het een kwetsbaar object betreft waar elke risico vermeden moet worden.

Veiling bijwonen?

Wat is er mooier om een veiling live bij te wonen en het gevoel van spanning mee te maken? Om het gezicht te zien van de veilingmeester vlak voor de afslag van een uniek object. Of tijdens de kijkdagen toch even het object te bekijken om zodoende nog enthousiaster te worden van het object. In het veilinghuis in Klaaswaal op de Industrieweg nummer 24 verwelkomen wij graag iedere geïnteresseerde in de veiling.

Gratis parkeren voor de deur

In Klaaswaal is er voldoende parkeergelegenheid en is het mogelijk om de auto direct voor het veilinghuis te parkeren. Parkeren is gratis. We ontvangen u in ons veilinghuis met een kop koffie of thee. In een discreet taxatiekantoor taxeren we uw bezittingen, waar u zelf bij aanwezig bent. Vooraf een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.