Bied nu mee op unieke objecten in de veiling!

Gegevens

Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal

+31 (0) 186 - 746 746
veiling@goudwisselkantoor.nl

Openingstijden

Saleroom at Klaaswaal:
Monday to Friday from 9 am - 5 pm*
*Closed on 15 may 2023
Saturday and Sunday closed
> Valuation and visit by appointment only.

Please call +31 (0) 186 746 746 to make an appointment.

Langskomen voor een taxatie?

> maak een afspraak

 

Het is door heel Nederland en België mogelijk om uw eigendommen te laten beoordelen tijdens een taxatie. We taxeren uitsluitend op afspraak uw goud, zilver, sieraden, horloges, munten en bankbiljetten en andere kostbaarheden. In geval van complete of deelverzamelingen van munten, penningen en/of bankbiljetten worden de taxaties van munten en penningen verricht door onze numismaten (munt- of penningkundige op het gebied van numismatiek). Uiteraard is het mogelijk om één van onze experts voor bankbiljetten te spreken. Specifiek voor zilver, goud, sieraden, juwelen en horloges (en ook exclusieve horloges) kunnen wij advies geven en een taxatie verzorgen in één van de 100 Goudwisselkantoren in Nederland en België.

Taxatie aan huis?

Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden om een taxatie aan huis te laten doen. Dit kan natuurlijk voorkomen in geval van dat het eigendom lastig, in verband met het formaat, te vervoeren is of dat het een kwetsbaar of waardevol object betreft waar elke risico vermeden moet worden.

Veiling bijwonen?

Wat is er mooier om een veiling live bij te wonen en het gevoel van spanning mee te maken? Om het gezicht te zien van de veilingmeester vlak voor de afslag van een uniek object. Of tijdens de kijkdagen toch even het object te bekijken om zodoende nog enthousiaster te worden van het object. In het veilinghuis in Klaaswaal op de Industrieweg nummer 24 verwelkomen wij graag geïnteresseerden voor de veiling.

Gratis parkeren voor de deur

In Klaaswaal is er voldoende parkeergelegenheid en is het mogelijk om de auto direct voor het veilinghuis te parkeren. Parkeren is gratis. We ontvangen u in ons veilinghuis met een kop koffie of thee. In een discreet taxatiekantoor taxeren we uw bezittingen, waar u zelf bij aanwezig bent. Vooraf een afspraak maken is verplicht.