Taxaties, veilingitems bekijken en ophalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen.

Bied nu mee op unieke objecten in de prebid!

Veiling Sieraden en horloges – Online only

Gegevens

05 juni 2020
Tijd: 12:00 - 18:00 uur
Locatie: Online
Adres: www.veilinghuisderuiter.nl

Informatie

Op 5 juni organiseert Veilinghuis De Ruiter een Online only veiling van sieraden en horloges. Deze Online only veiling verloopt geheel via internet. Er komt dan een breed aanbod van prachtige sieraden en uurwerken onder de hamer. Met zowel zeldzame stukken als mooie objecten voor een aantrekkelijk startbedrag.

> Bekijk collectie

Zo werkt de Online only veiling

Prebid vanaf 8 mei

Op vrijdag 8 mei komt de complete veilingcollectie online en start de prebid. Vanaf die dag kunt u alle veilingitems online bekijken en ook een bod uitbrengen. Deze biedingen worden meegenomen als de Online only veiling start. De prebid loopt van 8 mei tot 5 juni, tot twee uur voor de live veiling.

Objecten bekijken alleen op afspraak

Voor de Online only veiling zijn er geen kijkdagen. Wilt u objecten graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak via tel. +31 (0) 186 – 746 746.

Veiling op vrijdag 5 juni om 12.00 uur

De Online only veiling start op vrijdag 5 juni om 12.00 uur. U kunt dan online bieden op uw favoriete kavels. Telefonisch bieden of in de zaal is dus niet mogelijk. U kunt wel vooraf schriftelijk bieden, met het biedformulier dat u hier kunt downloaden. Dit biedformulier moet 24 uur van tevoren bij ons binnen zijn.

Om te kunnen meebieden, moet u bij ons geregistreerd zijn als klant. U kunt met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op onze website en uw biedingen uitbrengen. Dus ook vanuit uw woonkamer of kantoor.

Als er geen biedingen meer binnenkomen op een kavel, gaat de veilingmeester het kavel afsluiten. Er verschijnt een pop-up met de melding ‘kavel gaat sluiten’. Op dat moment heeft u nog de kans om te bieden. Het kavel wordt dan heropend. Bij geen biedingen na de melding ‘kavel gaat sluiten’ wordt het kavel definitief gesloten.

Alle biedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken.