Taxatie, kijken en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen -->

Pak uw kans in de aftersale!

Veiling Kunst en antiek – Online only

Gegevens

10 juni 2021
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Online
Adres: www.veilinghuisderuiter.nl

Informatie

Op donderdag 10 juni organiseert Veilinghuis De Ruiter een Online only veiling van antiek. Deze Online only veiling verloopt geheel via internet. We brengen dan een mooi aanbod van antieke objecten onder de hamer. Met daarin veel objecten voor een aantrekkelijk startbedrag.

 

Zo werkt de Online only veiling

Prebid vanaf 14 mei

Op vrijdag 14 mei komt de complete veilingcollectie online en start de prebid. Vanaf die dag kunt u alle veilingitems online bekijken en ook een bod uitbrengen. Deze biedingen worden meegenomen als de Online only veiling start. De prebid loopt van 14 mei tot 10 juni, tot twee uur voor de live veiling.

Objecten bekijken alleen op afspraak

Voor de Online only veiling zijn er geen kijkdagen. Wilt u objecten graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak via tel. +31 (0) 186 – 746 746.

Veiling op donderdag 10 juni om 10.00 uur

De Online only veiling Antiek start op donderdag 10 juni om 10.00 uur. U kunt dan online bieden op uw favoriete kavels. Telefonisch bieden of in de zaal is dus niet mogelijk. U kunt wel vooraf schriftelijk bieden, met het biedformulier dat u hier kunt downloaden. Dit biedformulier moet 24 uur van tevoren bij ons binnen zijn.

Om te kunnen meebieden, moet u bij ons geregistreerd zijn als klant. U kunt met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op onze website en uw biedingen uitbrengen. Dus ook vanuit uw woonkamer of kantoor.

Als er geen biedingen meer binnenkomen op een kavel, gaat de veilingmeester het kavel afsluiten. Er verschijnt een pop-up met de melding ‘kavel gaat sluiten’. Op dat moment heeft u nog de kans om te bieden. Het kavel wordt dan heropend. Bij geen biedingen na de melding ‘kavel gaat sluiten’ wordt het kavel definitief gesloten.

Alle biedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken.