Taxatie, kijken en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen -->

Bied nu mee op unieke objecten in de prebid!

Najaarsveiling 8 – 15 oktober

Gegevens

08 oktober 2021
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Locatie: Veilinghuis De Ruiter
Adres: Industrieweg 24, 3286 BW Klaaswaal

Informatie

Najaarsveiling kunst, antiek en verzamelitems

Van 8 t/m 15 oktober 2021 houden we onze najaarsveiling van kunst, antiek, sieraden en verzamelitems. Opnieuw komt een prachtig aanbod van gewilde objecten onder de hamer. Dit varieert van munten en bankbiljetten tot oude meesters en exclusieve horloges. En ook veel kleine items zoals zilveren voorwerpen.

Ontdek onze succesvolle veilingen zelf. Wij zijn gespecialiseerd in schilderijen, sculpturen, horloges, juwelen, verzamelobjecten en nog veel meer. We houden de veiling in ons Veilinghuis in Klaaswaal. Natuurlijk kunt u de veiling ook live via internet volgen. Bieden kan op verschillende manieren: schriftelijk, telefonisch, online en in de zaal.

Als eerste de items uit de najaarsveiling ontdekken?

Volg ons dan op Facebook & Instagram. Of schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief. U krijgt als volger een kijkje achter de schermen. En ook exclusieve voorproefjes van items die geveild gaan worden. Bovendien mist u dan niets van alle nieuws en veilingactiviteiten.

De veilingcatalogus ontvangen?

Van elke veiling verschijnt een full colour catalogus met daarin een fraaie presentatie van alle veilingkavels. De catalogus is zorgvuldig samengesteld door onze specialisten. Wilt u de catalogus ontvangen van de aanstaande veiling? Vraag de catalogus aan via info@veilinghuisderuiter.nl of door te bellen naar 0186 – 746 746.

Van harte welkom op onze kijk- of veilingdagen. We ontmoeten u graag.