Taxatie, kijken en afhalen alléén op afspraak. Bekijk coronamaatregelen -->

Decemberveiling – 30-11 t/m 2-12

Gegevens

30 november 2021
Tijd: - uur
Locatie: Veilinghuis De Ruiter
Adres: Klaaswaal, Industrieweg 13

Informatie

Van 30 november t/m 2 december 2021 houden we onze decemberveiling van goud, zilver, sieraden, kunst en antiek. Opnieuw komt een mooi aanbod van gewilde objecten onder de hamer. De veilingcollectie is ruim van tevoren online te bekijken.

Ontdek onze succesvolle veilingen zelf. Wij zijn gespecialiseerd in zilveren voorwerpen, antieke en exclusieve horloges, juwelen, verzamelobjecten en nog veel meer. We houden de veiling in ons Veilinghuis in Klaaswaal. Natuurlijk kunt u de veiling ook live via internet volgen. Bieden kan op verschillende manieren: schriftelijk, telefonisch, online of in de zaal.

Als eerste de items uit de decemberveiling ontdekken?

Volg ons dan op Facebook & Instagram. Of schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief. U krijgt als volger een kijkje achter de schermen. En ook exclusieve voorproefjes van items die geveild gaan worden. Bovendien mist u dan niets van alle nieuws en veilingactiviteiten.

De veilingcatalogus ontvangen?

Van elke veiling verschijnt een full colour catalogus of brochure. De catalogus is zorgvuldig samengesteld door onze specialisten. Wilt u de catalogus ontvangen van de aanstaande veiling? Vraag de catalogus aan door u te registreren.

Kijkdagen

Voorafgaand aan de veiling heeft u gelegenheid om de objecten te bekijken. Dan kan uitsluitend op afspraak via info@veilinghuisderuiter.nl of bel 0186 – 746 746.

Van harte welkom op onze kijk- of veilingdagen. We ontmoeten u graag.