Burgemeesters Hoeksche Waard op werkbezoek bij Veilinghuis De Ruiter

4 juni 2018

Vrijdag 1 juni ontvingen we maar liefst 5 burgemeesters met partners bij het Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal. We werden vereerd met hun werkbezoek omdat we tot de grootste werkgevers behoren in de Hoeksche Waard. Het gezelschap kreeg een rondleiding door de directeuren Johan en Erik de Ruiter en konden proeven aan alle facetten van het bedrijf.

Ze werden meegenomen in het proces van inkoop of inname tot verkoop via veiling. Een medewerker demonstreerde het schoonmaken, polijsten en professioneel fotograferen van juwelen.

Factor van belang

Het gezamenlijke werkbezoek is een traditie onder de Hoeksche Waardse burgemeesters. Ze willen hun betrokkenheid tonen aan bedrijven die een factor van belang zijn in de Waard, mede door hun rol als grote werkgever. Het is waarschijnlijk een van de laatste gezamenlijke werkbezoeken. Medio volgend jaar fuseren de gemeentes tot één gemeente Hoeksche Waard.


Terug naar het overzicht